Hey lucky you! Je bent net te laat voor de secret bird actie

Maar we gaan vrolijk verder met een dikke early bird korting!

Ik meld me meteen aan!

Helaas, de secret bird actie is al afgelopen.

MAAR, nu is er dikke early bird korting!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Dat 100 dagen ticket is van mij!


Eigenaren Hormeaun

Haal jij niet alles uit jouw leven?

Heb jij te weinig energie?

Heb jij het "Is dit het nu" gevoel?

Heb je het gevoel dat het leven een grote sleur is?

Wil je graag gezonde gewoontes aanleren, maar weet je niet waar te beginnen?

Staan jouw dromen al veel te lang in de ijskast?


Goed nieuws, je bent niet alleen! Nog meer goed nieuws: jij kan hier zelf verandering in brengen. Studies uitgevoerd door neurobiologen, cognitief psychologen en andere onderzoekers hebben aangetoond dat 40%-95% van ons gedrag bepaald wordt door gewoontes. Dat betekent dus ook dat jij je gewoontes aan moet pakken als je verandering wilt zien in je leven.

Wil jij meer energie, een fitter lichaam, je dromen echt gaan najagen, je gelukkiger voelen en een positieve mindset hebben? Het simpele antwoord is: leer nieuwe gezonde gewoontes aan en vervang oude niet-helpende gewoontes voor nieuwe gewoontes die je dichterbij je dromen en doelen brengen.

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan en daarom gaan wij je tijdens de 100 dagen hierbij helpen. Stap voor stap. Van bewustwording tot aan het daadwerklijk veranderen, wij staan aan de zij-lijn om je te begeleiden.

“We kunnen niet worden wie we willen worden, als we blijven wie we zijn."  


Ik wil nieuwe gewoontes aanleren!

5

Succesvolle edities
630+
Deelnemers
100
Tevredenheidsgarantie
De 100 dagen: dat wil je!
Goed opgezet en uitgedacht programma, met een fijn werkboek en elke dag extra opdrachten, samen met andere deelnemers. Linda en Nikki staan altijd klaar om mee te lezen en mee te denken, geen vraag is te gek.
Ik voelde me ontzettend gesteund om met handvaten en inzichten van Linda en Nikki op mijn eigen manier laagdrempelig mijn leven nog een stukje mooier te maken.
Hormeaun Affiliate Programma
Rosa  
Ik heb 3x meegedaan!
Driemaal heb ik meegedaan aan het 100-dagen traject van Hormeaun en driemaal heeft mijn leven, geluksbeleving en kennis op verschillende gebieden een upgrade gekregen. Het geluk en de liefde die Linda en Nikki hebben voor het leven werkt aanstekelijk en zij dagen je op een liefdevolle en enthousiaste manier uit om alles uit je leven te halen. Ben jij klaar voor je droomleven? Gun jezelf dan dit cadeau!
Hormeaun Affiliate Programma
Elsemiek Brunott
Deze vrouwen.. Ongelofelijk!
De 100 dagen gevolgd en de informatie die zij verstrekken haal je normaal uit 100 boeken. Ze zijn enorm inspirerend maar ook laagdrempelig en denken en coachen in kleine stappen. Juist dat maakt het zo duurzaam. Mocht je ooit iets met of bij ze willen doen; twijfel geen moment! Het is een feestje 🎉
Hormeaun Affiliate Programma
Malou Carine
Gezond eten

Ja maar....ik heb geen tijd.

De juiste prioriteiten stellen is een gewoonte die we vaak maar moeilijk onder de knie krijgen. Check voor de grap eens je schermtijd. Weet je niet hoe dit op jouw telefoon moet check dan even onze vriend Google. Hoeveel tijd ben jij per dag kwijt aan het zinloos scrollen op social media, nieuwssites en andere pagina's? En hoe zou je leven eruit kunnen zien als jij deze tijd zou investeren in jezelf, in sporten, in zelfontwikkeling, in gezond eten bereiden, in nieuwe kennis?

Tijdens de 100 dagen willen we je laten zien en voelen dat tijd ons kostbaarste bezit is en dat wanneer we deze goed besteden er genoeg uren in een dag zitten om je grootste dromen waar te maken. 

Wij hebben de afgelopen jaren enorm veel geïnvesteerd in opleidingen, cursussen, boeken en allerlei andere bijzondere manieren om kennis te absorberen. De 100 dagen is onze manier om deze kennis en ervaringen aan zoveel mogelijk mensen door te geven. 

Wil jij onze beste inzichten en technieken van ons leren?

Ontdek onze peilers voor een gelukkig leven!

  

Gezond eten

Voeding

Door te voeden in plaats van te vullen, gaat jouw lijf vóór jou werken in plaats van tegen jou. Meer energie, minder klachten, meer liefde en minder onzekerheid.
Gratitude

Dankbaarheid

Door iedere dag je dankbaarheid te trainen, word je echt gelukkiger. Het kost slechts een paar minuten van je dag, maar het effect is enorm.
Ademwerk Wim Hof

Ademhaling

Boost je immuunsysteem, verbeter je slaap, herstel sneller, meer focus en creativiteit, wordt vrolijker en stimuleer je lymfesysteem. Just breathe!
Koude training Wim Hof Method

Koudetraining

Verbeter je immuunsysteem, word stressbestendiger, train je hart- en vaatstelsel, optimaliseer je energielevel en vind rust in extreme omstandigheden.
Meditatie

Ontspanning

Mediteren, blote voetenwandelingen, koken, verbinden met jezelf, de aarde en gelijkgestemden. Echte ontspanning, kwalitatief ontspannen.  

Krachttraining

Workouts

Bewegen is top, maar om in optimale gezondheid te komen én blijven is trainen van essentieel belang.
If you don't use it you lose it!

Wetenschap

Kennis

Kennis is macht. Kennis helpt je gefundeerde beslissingen te maken. Leer over al onze peilers en het wetenschappelijk onderzoek erachter.
Denkpatronen

Mindset

Meester de kunst van gedachtenbeheersing. Leer dat je ALTIJD een keuze hebt en dat jij bepaalt wat je denkt. 
Routines

Gewoontes

Gewoontes bepalen grotendeels jouw succes! Gewoontes zijn niet aangeboren maar aangeleerd. Ook jij kan nieuwe gewoontes aanleren. 
Hormeaun Affiliate Programma
€ 689,-

EARLY BIRD PRIJS: 389 EURO

De 100 dagen - Health & Happiness Project

Startdatum: 12 september 2022

 • Dagelijkse opdrachten in de app
 • Toegang tot de online community
 • Ons als jouw persoonlijke coach
 • Hardcopy 100 dagen werkboek
 • Volg masterclasses van experts
 • Wekelijkse (live) ademhalingssessies
 • Maandelijks (live) meditaties
 • Leer nieuwe gewoontes 
 • Verschillende LIVE events
 • LIVE Kick-off event
 • Vegan recepten
 • 2 Helweken Hormeaun Style (Google: Erik Bertrand Larssen)


Dit is het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van alle kennis en kunde die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan. Al onze studies, werkervaring en levenservaring zit in dit programma. Daarnaast zijn we analoge spelers in een digitale wereld, dus zullen we ook proberen om live momenten met jullie te organiseren.