Nikki & Linda

Hormeaun

Durf te dromen.

Missie

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten voelen hoe geweldig het leven is. We willen dat jij weet dat je al je dromen waar kunt maken. Heel lang dachten wij dat het onze missie was om zoveel mogelijk geld te verdienen in het bedrijfsleven. Oh boy, we were wrong! Door heftige gebeurtenissen in onze levens werd ons duidelijk wat er echt toe doet en waar het echt om draait. Ondanks alle tegenslagen zijn wij alleen maar meer van het leven gaan houden. En die liefde voor het leven willen we graag aan jullie doorgeven.

Linda Poulussen

Hormoonfactor Trainer, Orthomoleculair therapeut, levenswetenschapper en reisagent op jouw reis naar een goede gezondheid.

Mijn missie is om jou de beste versie van jezelf te maken. Jou te motiveren, te leren, te inspireren hoe jij jouw Health & Happiness naar het volgende niveau kan tillen. Om jouw hormonen, de boodschapperstoffen, de goede boodschappen af te laten geven. Om jou het bos weer te laten zien door de bomen heen.

Ga je met me mee op reis?

Linda Poulussen Orthomoleculair Therapeut

Wij willen jou helpen om nog meer uit het leven te halen!

Nikki Bosch

Heel lang was mijn grote droom om CFO te worden. Overuren draaien, werken wanneer ik eigenlijk vrij was, ik vond het allemaal geen probleem. Totdat ik in 2018 mijn vrouw verloor aan kanker en dacht "Waar ben ik in hemelsnaam mee bezig." Mijn leven stond even helemaal stil.....

Ik besefte me dat wat ik aan het najagen was, precies was wat ik NIET wilde. Ik wilde vrij zijn, ik wilde mensen laten zien hoe mooi het leven is, ik wilde anderen laten voelen dat verdriet en intens geluk ook naast elkaar kunnen en mogen bestaan. Dat alles kon ik niet realiseren als ik achter mijn laptop onder het systeemplafond bleef zitten. Ik stopte met werken en stortte me met Linda vol op onze missie. 

Het leven is een groot feest

Benieuwd naar ons verhaal?

In de podcast met Thijs Lindhout vertellen we de ellende die wij mee hebben gemaakt, hebben om weten te buigen in de mooiste levenslessen.