Hoe blij ben jij? Hoe gezond ben jij? Hoe vrij ben jij?

Persoonlijk traject op maat

Hormonen zijn jouw boodschapperstoffen en als ze niet de juiste berichten afgeven kan dat leiden tot allerlei nare klachten. Heb je last van lichamelijke ongemakken? Zelfs vage misselijkheid, hoofdpijn, buikklachten, hoeveel je zweet en hoe blij je bent worden gedirigeerd door het hormonale orkest. Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe mooier de symfonie zal klinken.

Kennis is macht, investeer in kennis die jou kan helpen naar een optimale health & happiness. Leer hoe je de valse viool uit je orkest haalt. Leer hoe voeding, in- & ontspanning voor jou kan werken! Het aanleren van nieuwe gezonde gewoontes is essentieel voor jouw succes, dus daar gaan we je bij helpen.

Naast de bekende en minder bekende hormonale klachten kan Hormeaun ook bij aandoeningen zoals MS, ziekte van Lyme, colitis en verschillende neurologische- en huidaandoeningen een enorme verlichting opleveren.

Hormonale klachten

Bekende klachten

Schildklierproblemen

Bijnieruitputting

Diabetes type II

Moodswings

PCOS

PMS

Overgang

Zwangerschap

Menstruatie

Metaboolsyndroom

Migraine

Verlaagd libido

Erectiestoornis

Ik ga ervoor!

Minder bekende klachten

Darmklachten (PDS, CVS)

Candida

Huidproblemen

Depressie

Slaapproblemen

Allergieën

Ontstekingen

Pijn in gewrichten

Gastritis

Tandvleesproblemen

Aankomen/afvallen

Osteoporose

Hoge/lage bloeddruk

Ik ga ervoor

Auto-immuunziekten

Addison

Bechterew

Coeliakie

Crohn

Graves

Reumatoïde artritis

Hashimoto

Sarcoïdose

Fibromyalgie

Ik ga ervoor

Ben jij bereid om hard te werken om van je klachten af te komen?

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor de aspecten van jouw leven waar je invloed op hebt?

Heb jij zin om je mooiste leven te gaan leven?

Is je antwoord 3x ja, dan is een 1-op-1 traject bij Hormeaun iets voor jou.

We starten een persoonlijk traject altijd met een uitgebreide intake inclusief een EMB-bloedtest. In deze intake maken we een reis door je leven, kijken we naar je klachten, maar ook naar je wensen. Samen stellen we doelen. Op basis van je klachten, je doelen, je zelfstandigheid en de bereidheid om te werken stellen we samen een plan op. Dit plan zal onder anderen bestaan uit eten, bewegen, in- en ontspannen, suppletie en andere aspecten die in jouw specifieke situatie van toepassing zijn. We kijken naar je slaappatroon, je blijheid, je relaties, je werk, je geluksniveau, je poep, je sexleven, hoe je ademt. Alles komt aan bod! De levensstijlaanpassingen die je gaat doorvoeren, gaan jou helpen om je weer fit, gezond, sexy en zelfverzekerd te voelen.Intakegesprek + EMB-bloedtest
We starten altijd met een intake inclusief een EMB-bloedtest (vingerprik). In deze intake maken we een reis door je leven. Van baby tot nu. We kijken naar je klachten en naar jouw wensen. Op basis daarvan stellen we doelen. Ook krijg je alvast algemene adviezen om mee aan de slag te gaan in afwachting van de uitslag van je bloedtest.
EMB-bloeduitslag + persoonlijk advies

2. Bloeduitslag + persoonlijk plan

Het bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium en na een paar weken volgt de uitslag. Zodra de uitslag binnen is plannen we een afspraak in om deze online of live uitgebreid te bespreken. Op basis van deze uitslag, je klachten en je doelen wordt er een gedetailleerd persoonlijk plan opgesteld waar je thuis mee aan de slag kunt. Dit plan bevat onder anderen advies met betrekking tot voeding, beweging, ontspanning, training en suppletie. Afhankelijk van je klachten kan het plan meedere fases bevatten, om zo gestructureerd de verbeterpunten aan te pakken.

Follow-up 1-op-1 traject
Na 4 tot 6 weken spreken we opnieuw online of live af om je vorderingen te bespreken. Hoe gaat het met het opvolgen van de adviezen, waar loop je tegen aan, welke verschillen merk je? Waar nodig gaan we de volgende fase van het plan inzetten om zo nog meer vooruitgang te boeken in de laatste fase van het 1-op-1 traject.
Evaluatiegesprek
Aan het einde van dit 12 weken durende traject spreken we nog een keer online of live af. We evalueren de afgelopen 12 weken en kijken naar eventuele puntjes op de i, zodat je in de periode na dit traject nog verder kunt finetunen.

Ben je er nog niet klaar voor?

Ben je nog niet zover om een persoonlijk traject aan te gaan, maar wil je wel alvast onze 3 grootste life hacks weten en zo je leven een stukje mooier maken? Download dan nu ons gratis ebook.
50%
Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief!
Download nu
Ebook maak je leven leuker in een paar minuten per dag
Persoonlijk traject op maat
€ 549,-

Ben jij er klaar voor om je gezondheid echt aan te pakken en verantwoordelijkheid te nemen voor de aspecten waar jij invloed op hebt? En ben jij bereid om hard te werken, dan zie ik je graag bij Hormeaun om samen 12 weken aan de slag te gaan.

  • Intake + EMB-bloedtest
  • Uitgebreide bespreking van je bloeduitslag
  • Persoonlijk plan geheel afgestemd op jouw klachten en wensen
  • Vervolgafspraak om vorderingen te bespreken
  • Eindevaluatie