Wat onze klanten zeggen

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Dat kunnen anderen beter vertellen dan wijzelf!

Hoe voorkom ik een winterdip

Review - 100 dagen

"VIER ALLES"

Ik ga jullie heel erg missen. Met name de dagelijkse contactmomentjes via de opdrachten, die je gemotiveerd houden en waarbij ik echt het idee had dat jullie langs de zijlijn stonden aan te moedigen. Maar ook de meditaties en de ademhalingsoefeningen die ik nu elke dag doe. Goede gewoontes die aangeleerd zijn, alle kennis die is opgedaan en behaalde doelen zijn gevierd. 

Patty - 100 dagen deelnemer

Review - 100 dagen

"Dit gevoel zat al in mij."

Duizend maal dank. Jullie zijn prachtige mensen en hebben mij zo geholpen en m'n ogen laten openen. Dit intense geluk en dit gevoel van vrijheid zat altijd al in mij, maar is nu echt helemaal opgebloeid. Ik heb vanaf moment 1 dit met beide handen aangegrepen en ben zo fxcking trots!! 

Yara - 100 dagen deelnemer

Hoe voorkom ik een winterdip

Review - 100 dagen

"Deze dag is een cadeau."

Bedankt voor de 100 dagen. Bedankt voor jullie energie en leerzame opdrachten. Ik denk dat het beste compliment voor mijzelf (en voor jullie) is dat het mensen in mijn omgeving opvalt dat ik positiever gestemd ben, een 'deze dag is een cadeau en hoe ga ik deze zo mooi mogelijk maken en vieren houding' heb gekregen.

Barbara - 100 dagen deelnemer

Review - 100 dagen

"Linda en Nikki staan altijd klaar."

Goed opgezet en uitgedacht programma, met een fijn werkboek en elke dag extra opdrachten, samen met andere deelnemers. Linda en Nikki staan altijd klaar om mee te lezen en mee te denken, geen vraag is te gek.
Ik voelde me ontzettend gesteund om met handvatten en inzichten van Linda en Nikki op mijn eigen manier laagdrempelig mijn leven nog een stukje mooier te maken.

Rosa - 100 dagen deelnemer

Hoe voorkom ik een winterdip

Review - 100 dagen

"Deze dag is een cadeau."

Driemaal heb ik meegedaan aan het 100-dagen traject van Hormeaun en driemaal heeft mijn leven, geluksbeleving en kennis op verschillende gebieden een upgrade gekregen. Het geluk en de liefde die Linda en Nikki hebben voor het leven werkt aanstekelijk en zij dagen je op een liefdevolle en enthousiaste manier uit om alles uit je leven te halen. Ben jij klaar voor je droomleven? Gun jezelf dan dit cadeau!

Elsemiek Brunott - 100 dagen deelnemer

Review - 100 dagen

"Inspirerend en laagdrempelig"

De 100 dagen gevolgd en de informatie die zij verstrekken haal je normaal uit 100 boeken. Ze zijn enorm inspirerend maar ook laagdrempelig en denken en coachen in kleine stappen. Juist dat maakt het zo duurzaam. Mocht je ooit iets met of bij ze willen doen; twijfel geen moment! Het is een feestje 🎉

Malou Carine - 100 dagen deelnemer