100 ervaringen en een gevuld hart rijker
11 juli 2022 
3 min. leestijd

100 ervaringen en een gevuld hart rijker

100 ervaringen en een gevuld hart rijker

Ken je dat? Zo’n datum die je altijd bijblijft. Zo eentje die je eigenlijk jaarlijks zou moeten vieren. Die dag dat ik mij voor het eerst had aangemeld voor de 100 dagen is zo’n dag, maar de 100 leerde mij dat je elke dag moet vieren. Nee eigenlijk leerde ik dat je niks moet maar wel alles mag én kan. In 2020 gaf ik mezelf een deelname aan de 100 dagen cadeau. Van dit geschenk aan mezelf pluk ik nog iedere dag de vruchten.

De allereerste editie van de 100 dagen, ik was erbij!

Ik herinner me als de dag van gisteren hoe ontiegelijk zenuwachtig ik was om aan de slag te gaan met de 100, aan de slag te gaan met mijzelf. Die zenuwen bleken vrijwel direct overbodig. De eerste dagopdracht wakkerde een vuurtje aan, nieuwe informatie opende mijn ogen en mijn lijf werd me met de dag dankbaarder. Al zou het bij die eerste week gebleven zijn, had niemand me dat ooit nog afgenomen. Maar het bleef niet bij de eerste week, laat staan bij de eerste 100. Iedere 100 zie ik als een nieuwe fase. In iedere fase leerde ik mijzelf - of een stukje daarvan - opnieuw en vooral beter kennen.

Tijdens de eerste 100 dagen gaf ik mijzelf een bloedtest cadeau. Dit verrijkte mijn 100 dagen experience on another level. Met een combinatie van de opdrachten, een aangepast voedingspatroon en een positieve mindset begon ik snoeihard aan de weg te timmeren om mijn mooiste leven te leven. Het traject daagt je uit, neemt je mee, laat je luisteren en voelen.

 

Een toekomst zonder zekerheid maar boordevol nieuwe energie

Hoewel ik over veel dingen kon piekeren en twijfelen, was over één zaak geen twijfel mogelijk. Voor een tweede keer deelnemen aan de 100, dat stond vast. Opnieuw heeft het me laten ervaren hoe maakbaar het leven is, wat voor mij de definitie van geluk is en dat je hier zelf verantwoordelijk voor bent. Tijdens diezelfde editie zegde ik mijn baan op bij een groot bedrijf waar de carrièremogelijkheden voor het oprapen lagen. Een contract voor onbepaalde tijd en een vast ingekomen verruilde ik voor een toekomst zonder enige zekerheid maar boordevol nieuwe energie. De dag dat ik ontslag nam besefte ik mij maar al te goed dat ik over een aantal maanden werkloos zou zijn en nog nooit had ik mij zo gelukkig gevoeld. Zo zie je maar, zo maakbaar kan het leven zijn.

Droom erop los!

De edities daarop volgden. Er is één moment geweest waarop ik heb getwijfeld of nog een keer deelnemen voor mij nog wat zou veranderen. Precies dat is het moment dat mijn leven compleet veranderde. In iedere fase heb je opnieuw je eigen doelen. Wat niet is kan nog komen. Maak dat er wat is om voor te werken. Dromen zijn er oneindig. Laat je doelen fungeren als stapjes om die dromen te bereiken. Er gebeurde een hoop in de wereld om ons heen terwijl ik bleef staan waar ik stond. Mijn fundering stond als een huis. Ik heb fantastische mensen leren kennen en geleerd over mensen, vriendschappen gesloten voor het leven en mensen in en uit liefde laten gaan. De cirkel - of hexagon - is rond maar nooit gesloten.

12 september gaan we van start, ben jij erbij?

Spiritualiteit met Brabantse nuchterheid, van naar binnen keren tot heel hard uitdragen, van voor jezelf maar met elkaar, van simpele puzzelstukjes tot een diepere laag voor hen die daaraan toe is. Van leren en groeien door, voor en met elkaar. En niet alleen de deelnemers groeien, de 100 groeit met ons mee. Ik ben eeuwig dankbaar voor het aangaan van dit avontuur, dat ik mezelf deze investering gunde en Hormeaun voor het faciliteren van de 100 op deze authentieke, enthousiaste, veilige en bovenal oprechte manier. Een platform waar kennis wordt gedeeld en vergaard, passies worden uitgedragen, geluksmomenten worden gedeeld en virtuele armen om elkaar worden heen geslagen. Alles wat je nodig hebt en meer. En jij kan het ervaren! Op 12 september gaat de nieuwe 100 van start met onder andere live bijeenkomsten, toffe masterclasses van diverse sprekers, passie die door het scherm spat waardoor zelfs jij onder die koude douche wil stappen en dat is pas het begin.


Twijfel je nog?

We kunnen ook even bellen! Ik ben inmiddels een doorgewinterde 100 dagen deelnemer en kan al je vragen beantwoorden en eventuele twijfels wegnemen. Klik hier om belletje met mij in te plannen. Vind ik leuk!

Online cursus gezondheid mindset

Over de schrijver
Ik ben Lonneke van Gijzen. Ik ben een sociale, enthousiaste en creatieve met een passie voor schrijven, innoveren en creëren. Ik ben een echte Leidse en vind alles leuk, behalve wijn met ijsklonten en lauwe koffie, daar krijg ik echt de kriebels van.Ook kan ik zeggen dat ik inmiddels een ervaren 100 dagen deelnemer ben, ik was er namelijk alle 5 voorgaande edities bij. En in september ben ik er ook gewoon weer van de partij. Ik neem je graag mee in mijn verhaal en wat de 100 dagen voor mij betekenen.
Reactie plaatsen